Ryg / nakke-hold

Ryg/nakke-hold, Fysioterapeut Selma Johansen

Beskrivelse/mål:
Holdtræning til dig, der gerne vil genoptræne din nakke eller ryg under eller efter et behandlingsforløb hos din fysioterapeut.

Du har måske haft mangeårige ryg eller nakke problemer eller også er det første gang du oplever smerter, og vil gerne undgå tilbagefald. Forskning viser, at træning forebygger skader og smerter i bevægeapparatet, og har du én gang oplevet dette, er du i risiko for at få tilbagefald. Så kom igang med specifik tilrettelagt træning, som forebygger tilbagefald. Fysioterapeuten undersøger dig inden du påbegynder træningen, og herudfra tages der hensyn til netop din krop. Vi tilpasser løbende træningen efter den udvikling der naturligt vil være, således at du får det mest optimale ud af din træning. Fysioterapeuten vil følge træningen tæt, og sørge for at du udfører alle øvelser korrekt og effektivt.

Træningen på klinikken vil primært bestå af samlet holdtræning, hvor vi udfører de samme øvelser men på forskellige niveauer, og der vil blive udarbejdet et kort og nemt overskueligt hjemmetræningsprogram specifikt til den enkelte deltager.

Kriterier for deltagelse:
Pt. må gerne have lette smerter som ikke pludselig forværres ved bevægelse. Henvisning fra lægen.

Tid, sted, antal, pris, hyppighed:
Tirsdage fra 16-17.
Max. 8 deltagere fortløbende træning.
Alm. holdtakst med henvisning.