Ældre patienter 60+

Ældre patienter 60+, Fysioterapeut Selma Johansen

Beskrivelse/mål:
Holdtræning til ældre, der gerne vil vedligeholde eller genvinde optimalt funktionsniveau.

Træningen vil blive tilrettelagt udfra en samtale og undersøgelse af den enkelte patient. Således bliver der taget hensyn til specifikke udfordringer for den enkelte deltager, og der kan udarbejdes et realistisk mål, som vi arbejder henimod ved et nøje tilrettelagt træningsprogram. Træningen vil være en blanding af fællestræning, hvor alle deltagere udfører de samme øvelser sammen med fysioterapeuten, og individuelle øvelser, som er valgt og instrueret til deltageren af fysioterapeuten.

Der arbejdes henimod at deltageren kommer i generelt bedre form, gennem effektiv og glad træning i et hyggeligt og humørfyldt miljø. Der vil jævnligt blive fulgt op deltagerens fysiske formåen gennem samtaler og tests, og herigennem kan deltageren og fysioterapeuten i samarbejde løbende tilpasse træningen.

Kriterier for deltagelse: Selvhjulpne ældre 60+, der selv kan komme op fra gulvet. Patienten skal have en indledende konsultation hos fysioterapeuten, hvor der laves en enkelt test, således vi kan følge op med retests hen ad vejen.

Tid, sted, antal, pris, hyppighed: Mandag kl. 11-12. Max 8 deltagere Fortløbende træning Ved henvisning fra lægen betales alm. holdtakst.
Uden henvisning 10 gange for 1500,- kr.