Fysio-Pilates

Fysio-Pilates, Fysioterapeut Nanna Studsgaard Nissen

Beskrivelse:

Fysio-Pilates er et effektivt og samtidig skånsomt træningskoncept, der lærer dig at benytte din krop på en sund måde. Fysio- Pilates fokuserer på, at optimere dine muskelstrategier, således at du lærer at undgå unødige muskelspændinger i det daglige. Træningen er skånsom og alligevel udfordrende og særlig velegnet til træning af hele din krop uanset alder og træningsniveau.

Øvelserne fokuserer på stabilitet, styrke, udholdenhed og fleksibilitet, således at kroppen kan arbejde ubesværet og hensigtsmæssigt.

Øvelserne udføres i et roligt tempo, og åndedrættet benyttes til at aktivere muskler og slippe spændinger. Fysio -Pilates træning hjælper dig til en bedre holdning, øget kropsbevidsthed og bedre koordination.

Mål: Træningen tager udgangspunkt i dine individuelle mål, hvad enten de omhandler øget kropsbevidsthed, mindske smerter, øge funktion, blive bedre til at slippe unødige spændinger eller du kommer med et specifikt problem i form af bækkensmerter, nakkesmerter, rygsmerter mm.

Kriterier for deltagelse: Du skal have minimum én konsultation hos holdansvarlige fysioterapeut. Du skal kunne klare at ligge på gulvet. Ellers kan du deltage uanset kropsbygning og træningsform.

Tid: onsdag 15:00-16:00

Ved spørgsmål til holdet kontakt da klinikken på tlf. 86 82 98 22 eller send en mail til holdansvarlige fysioterapeut, Nanna Studsgaard Nissen, på nanna@fysiosilkeborg.dk